Tınaztepe Yerleşkesi’nde “2. Sıfır Atık Öğrenci Bilgilendirme Semineri” Yapıldı.

Yayınlanma Tarihi: 27-03-2020

20 Şubat 2020 tarihinde Tınaztepe Yerleşkesinde okuyan öğrencilerin katılımlarıyla “2. Sıfır Atık Öğrenci Bilgilendirme Semineri” yapıldı. Seminer Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Seminer programı çerçevesinde Çevre Planlama ve Geliştirme Koordinatörü Prof. Dr. Duygu Özel Demiralp, DEÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Görkem Akıncı ve Çevre Düzenleme, Koruma ve Bakım Şefi Dr. Elif Arzu Şerifaki bilgi verdi. Seminerde, Çevre Şehircilik Bakanlığı Sıfır Atık Yönetmeliği, atık nedir, nerelerde ve nasıl toplanır, üniversitemizde son 1 yıl içinde neler yapıldığı konularının konuşulduğu seminer katılımcıların da katkılarıyla yapıldı.